Hevivitsit

Esipuhe
Allekirjoittanut on koonnut (ja osassa korjannut kielioppia (niin että jopa kokonaisia lauseita on saatu aikaan)) suurimman osan näistä hevivitsitseistä Imperiumin messulaudalta ja sen jälkeen milloin mistäkin. Kiitos kaikille ketkä näitä vitsejä alunperin kirjoitti.

Hevivitsit saattavat joskus ovat "ulkopuolisen" näkökulmasta ehkä hieman tyhmiä, koska suurimmasta osasta pitää tietää jotakin artistista/bändistä tai sen historiasta. Varsinkin vitsit kuten "Trmnt.xes meni snägärille ja pyysi sata nakkia." eivät välttämättä kaikille aukea, koska kyseinen viittaa artistin aiempaan taiteilijanimeen Satanachiaan, jota ei välttämättä hirveän moni tiedä. Kaikkihan tietävät sen, että vitsit eivät ole enää hauskoja, kun ne pitää selittää, joten otin mahdollisimman selkeitä (ja sellaisia joissa on jotakin järkeä) vitsejä tänne. VITSIT OVAT SILTI TARKOITUKSELLA TODELLA LUOKATTOMIA.

Vitsit on lajiteltu bändeittäin ja Ö-mappi kansiosta löytyy sellaisia vitsejä jotka eivät oikeastaan kerro mistään bändistä. Osa vitseistä tosin on sellasia, että jos lukee bändin nimen ei vitsi ole enää hauska. Jos et halua jännityksen nimissä nähdä mistä bändistä on kyse, niin klikkaa koko listan kohdan jälkeen olevaa "ei otsikoita" linkkiä. Seasta löytyy myös muita sekalaisia musiikkiin liittyviä vitsejä.

- Anssi Tenhunen / anssi.tenhunen@noiseREMOVE.fi / 3.7.2004


LUE VITSEJÄ
Kävijöitä: 829374, viimeksi muokattu: 01.01.1970